The Journey Method - Metoda 'Călătoria'
Brandon Bays Brandon Bays - The Journey / Călătoria

Metoda Călătoria - The Journey - [ro]

[EN] [RO]

Vrei să nu mai fii vulnerabil /-ă? Vrei să fii la comanda propriilor emoții și puteri? Vrei să nu mai reușească sa te ‘enerveze’ nimeni și nimic? Să fii mai echilibrat/-ă?
Vrei să scapi de fobii? De convingerile care te blochează? De programările dăunătoare – proprii, induse de alții (părinți, școală, societate)?
Vrei să eliberezi blocajele emoționale cauzatoare de fobii, disfuncții, maladii, afecțiuni și boli?
Ți-ar placea să poți dispune de o metodă de ‘management’ al durerii?
Dar să (re)dobândești frâiele propriei tale vieți?


2 ani mi-au trebuit pentru a o recunoaște pe Brandon Bays ca și maestru, unul din marii maeștri spirituali ai lumii.
Iată, pe scurt, cam despre ce este vorba:

Din ce știu eu „Călătoria” / The Journey este singura metodă completă de vindecare, care adresează intim și profund cauza psiho – somatică a unui aspect deranjant din viața noastră și merge pâna la anularea / echilibrarea lui, deblocând în acest fel chackre și energii stagnante: apă, atașamente / fobii / obiceiuri nocive / vicii, ADHD, afecțiuni, maladii, boli.

Cu vreme în urmă o new-york-eză sadea, inițiată în multe direcții spirituale și dedicată acestora ca și mod de viață, a avut o experientă pe muchia dintre viață și moarte.
A avut o lună pentru a colabora cu ființa ei astfel încât să oprească din evoluție o tumoră - sau urma să fie supusă unei operații grele, riscante, cu recuperare îndelungată și cu rezultat incert…

A reușit, și din aceasta experientă a sa a reușit sa cristalizeze niște pasi de urmat, structura de abordare, o succesiune de ‘proceduri’ pe care ea le-a urmat, și asta a fost prima versiune a metodei care a luat apoi numele de ‘Călătoria' (‘The Journey’).

Această metodă, care reunește elemente și tehnici din multe direcții știintifice și spirituale, a reușit să facă mult bine celor care i-au acordat încredere și au ‘lucrat’: a vindecat boli, zise incurabile, a adus copii pe lume acolo unde medicina alopată și-a luat mâna (mezina noastră, Suria, este un astfel de bebe Journey), a înlăturat fobii sau vicii și multe altele de genul acesta. A prelungit viața multora și / sau a crescut calitatea vieții pentru mulți oameni.

Unii ar zice că prin aceasta metodă fiecare își poate accesa propria înregistrare AKASHA și poate re-ordona efectele emoționale, poate deja și fizice, ale unor momente relevante / traumatizante, afectând toate efectele de rigoare până în viața prezentă.

Mai clar, iată ce se petrece și cum:

Un șoc emoțional de tip Hamer sau, similar, dar pe lungă durată, un conflict emoțional îndelungat, vor provoca, printr-un mecanism extrem de precis și riguros, dovedit științific, manifestări ale acestor conflicte la nivelul corpului fizic – somatizare.

Adică niște blocaje celulare la nivele determinate de simbolica universală sau proprie, documentat argumemtate de dr. Hamer și de toți discipolii săi din întreaga lume.

Acestea pot fi accesate de oricine, dar mai ales de subiectul în cauză, apoi identificat conflictul sau șocul emoțional, retrăită conștient situația, împrejurarea care a generat acel blocaj, și, prin anumite tehnici la îndemâna subiectului și terapeutului, se face deblocarea blocajului initial – cauza rădăcină a somatizărilor nedorite, dăunătoare.

Cu alte cuvinte un șoc sau conflict emoțional produce efecte mai întâi pe scoarța cerebrală, apoi în aură, apoi la nivelul corpului fizic. Acest proces poate dura zeci de ani sau doar zile. Înlăturând cauza înlăturăm vor dispărea și efectele. Deci am putea spune să suferințe sunt înlăturate și starea de bine / sănătate se poate instala.

Urmarea: o viață mai lungă / mai bună!

În termeni de afaceri Călătoria are ca efect instalarea clarității, o îmbunătățire a viziunii și amplitudinii sale, dezamorsarea și dezinstalarea unor 'terenuri de aterizare' a unor stimuli / declanșatori pentru reacții nepotrivite și / sau nedorite. Se deblochează blocaje care pot avea legătură cu abundența, cu banii, cu prosperitatea, cu iubirea, cu respectul. Adică orice!

O condiție ca un practician Călătoria să lucreze cu tine este să fi citit, în prealabil, cartea. Sau să asculți varianta audio-book, citită de Brandon în engleză sau de Roxana Ioana MAI în varianta română.

Procesul 'Câlâtoria', căci așa se numește interacțuinea client (tu) - terapeut (unul dintre noi) durează cca 1,5 - 2 ore și trebuie pregătită de ambii și plătită. Se poate desfășura în orice loc liniștit, mai intim / izolat.

Ai citit cartea?

Dacă dorești acces către varianta audiobook a cărții 'Călătoria' scrisă de Brandon Bays - versiunea în limba română, contactează-ne!

EXPERIMENTEAZĂ ȘI TU!

Cere informații suplimentare sau programeaza-te aici!                                                                                    

Vignietă MKx logo Marketing Extrem

Pornește chiar aici și acum!
Contactează-ne pentru a afla mai multe!


* Pentru Romania și români oferim cursurile "Journey Intensive" and "Abundență Conștientă" ca și cursuri on-line sau retreat-uri combinate, inclusiv pentru echipe.
Întreabă-ne despre cursurile următoare!

HERE COMES THE RAIN AGAIN!!!