Crează și dezvoltă-ți produsul, proiectul sau strategia ta unică - astăzi!

Deci ai o idee grozavă!
Cum o structurezi pentru a o face de succes? Este dureros să te descurci cu 'perfecţiune'? Dar cu 'rezonabil'? Ce zici de 'posibil', 'accesibil' sau 'comercializabil'

Suntem partenerii tăi de încredere în această direcție! Câștigăm bani dacă tu câștigi bani, așa că suntem dedicați la maxim pentru atingerea obiectivului nostru comun.

Proiecte cu preț fix

Se numește un buget și se stabilește o perioadă de timp pentru colaborarea lunară. Creștem împreună!

În buget și la timp

Pentru proiectele unice cu durată limitată, denumiți un timp și noi numim un preț.

Rezutate imediate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus.

Concepția unui nou produs, serviciu sau proiect

Adevărul are nevoie de întrebări pentru a se dezvălui. 
La fel și ideile tale grozave!

Ceea ce fac noile noastre tehnici moderne și inovatoare este construirea un cadru puternic, complet și flexibil unde posibilitățile sunt vizibile și la îndemână spre folosire. Acest cadru este completat cu expertiza dvs. și a noastră!

Dezvoltare de proiecte, produse și servicii

Adevărul are nevoie de oglinzi pentru a se recunoaște.

Produsele puternice și durabile trebuie să fie supuse (re)evaluărilor pentru a putea urmări cât de mult se conformează produsul dvs. cu ritmul, tendințele, nevoile, așteptările, dorințele și aspirațiile clienților.
Adevărul, pentru a fi validat, are nevoie de oglinzi pentru a se vedea pe sine. La fel și proiectul, serviciul sau produsul dvs.

produs științific tehnologic - pătrat
traducere tony robins UPW Londra 2019 - square

Traduceri - scris și vorbit

Traducere scrisă - „normală” sau tehnică; traducere vorbită - simultană, alternativă sau dublare.  
   NOU! Subtitrarea pe video este disponibilă!

Suntem tari la traducerea englezei în română. Am tradus evenimente live pentru Tony Robbins, Robert Kiyosaki, Brandon Bays și alții. Traducem pentru Success Resources, Eliet și Journey International. Suntem extrem de riguroși și preciși în traduceri tehnice / documentații.

Abordarea pieței românești

2021: piețele românești păstrează statutul de „atractiv”

Pentru cei 18 milioane de români, anul 2021 este preconizat de Colliers să fie un an de redresare, rămânând întrebările cu privire la viteza și modul în care se vor desfășura.

Podul către România al afacerii tale. Putem fi biroul dvs. de informare și monitorizare.

Piata romaneasca
construiește și dezvoltă-ți echipa

Ridică-ți echipa la nivelul următor cu „Cele 9 Stele ale Succesului”

Construiți și dezvoltați o echipă de 9 stele prin simpla conștientizare! Alăturați-vă în programul nostru de cursuri!

„Cele 9 Stele ale Succesului” este o metodă excelentă pentru a vă cunoaște pe dvs., echipa și partenerii de afaceri. Se bazează pe Eneagramă și este magică!

Oamenii primesc doar și numai ceea ce comunici!

Este un incredibil ce minuni cuvinte potrivite și o structură de comunicare adecvate pot face!

Facem magie! Cuvântul este cel mai puternic instrumentdisponibil oamenilor! Având cunoștințele de a-l stăpâni înspre interior și spre exterior, minuni apar.
Aplicăm pentru dvs. elemente de comunicare verbală, paraverbală și energetică. Nou: Cursuri sunt disponibile!

Abordați holistic și integrativ!

TU ești cheia de boltă pentru proiectul, produsul sau afacerea ta! CHIAR MULT MAI IMPORTANT ESTE SĂ TE CONECTEZI ȘI ACORDEZI CU MEDIUL - OAMENI, LOCURI, LUCRURI ȘI CIRCUMSTANȚE!

Curățare și echilibrare energetică, Feng Shui, Astrologie, Numerologie, folosirea cristalelor, 'Călătoria' și 'Life Activation'' vă sunt disponibile. Echipa noastră este formată din maeștri acreditați internațional gata să vă ajute!

Carte de vizită însuflețită!

Un videoclip face cât un milion de cuvinte. Dacă reflectă Adevărul!

Pentru ca un videoclip auto-introductiv de 30 secunde - 3 min să aibă un impact relevant dorit, sufletul vorbitorului trebuie să răzbată. Facem această magie a curățării filtrelor, dezvăluim sufletul și lăsăm cuvintele să vină din inimă, autentic!

O comunicare este Reală când și numai când vine din Spațiul Adevărului - acel spațiu care ne permite să ne simțim și să ne recunoaștem reciproc.

Roxana Gabor Iliescu - zeita comunicarii
tipărirea designului legal de branding

Ce mai oferim?
Tot ce ai nevoie!

Doar întreabă! Complementar la ceea ce facem pentru dvs., facem parte dintr-o echipă de profesioniști în servicii juridice, contabilitate, tipărire profesională, branding, design.

Dinamica unei interacțiuni poate aduce pe rol procese adiacente celor principale, iar aici partenerii noștri sunt pregătiți și dispuși să vă ajute cu orice experiența lor poate oferi!

PR & evenimente MC

„Arta în promovare este de a utiliza cheile potrivite”

„Cu o experiență de 30 de ani în PR de nivel înalt în organizarea și promovarea de evenimente în România, am învățat să simt atmosfera potrivită pentru a induce și cea mai bună energie în care să fiu, diferită pentru fiecare eveniment și am avut întotdeauna maximul impact și răspuns! ”

Transferul de încredere este un instrument foarte senisibil, riscant și eficient pentru a pune un produs, un serviciu sau un eveniment în lumina dorită. Stăpânim luminile adevărului în mișcare!

Suntem conduși de valori

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

5 / 5
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
comercializarea cafelei
Janet Morris
proiectant
5 / 5
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Willie Brown
Șef de produse
5 / 5
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Imaginați-vă pagina de pornire extremă pentru marketingul antetului
Sean Fisher
proiectant

Următoarea ta provocare ...
Să îndrăznim împreună!

Suntem cei mai buni în a te face cel mai bun!

Drumul spre succes se compune din pași; hai să facem echipă în Călătoria ta spre succes!

Partajarea pe mass-media